Naturens Gaver
Hjemmeside om anvendelse af planter til en sundere krop, hud & hår
Hvorfor.Kvinder.Graviditet.Børn.Hjemmelavet.Lidelse.Dyrkning & beskrivelse af Planter/Urter.Krydderiernes evne.Vitaminer.Mineraler.Overvægt.Undervægt.Æteriske olier.Magnet Behandling.Gæstebog .Webmaster.Søg.

Naturens Gaver er et ikke-kommercielt site - Ingen reklamer!

 

Alle alternative behandlinger udføres på eget ansvar.

Magnet smykker

Hvorfor ikke bruge det alternative?

 

 

 

 

Det er vigtigt at påpege, at det ikke er magneterne i sig selv som er helbredende. Det er de forudsætninger som magnetfelterne skaber, der øger kroppens evne til at vedligeholde og helbrede sig selv.

 

Magnetterapi har været kendt gennem mange århundreder og har været brugt til at hele og lindre smerter. Med vor tids teknologi har man kunnet se en ændring af de røde blodceller på personer, der har gået med magnetsmykker gennem få uger. Blodcellerne har det med at klumpe sig sammen, men magnetvirkningen gør, at de skilles ad og derved flyder hurtigere og nemmere gennem vores blodbaner. Således får vi tilført ilt og affaldsstofferne transporteres væk mere effektivt. Når kredsløbet er i orden, er kroppen i stand til at hele sig selv .

 

Menneskene skaber selv svage magnetiske felter. Disse skabes af cellernes kemiske reaktioner og ionstrømmene i nervesystemet. Kroppen består af celler og alle cellerne består af komponenter, der har en elektisk ladning. Ladningerne er i konstant bevægelse i cellerne og danner derved magnetiske kræfter. Dette er ved videnskabelig forskning bevist. Når man tilfører magnetisme, der bevæger de elektrisk ladede komponenter i cellerne, kan man forbedre cellernes livsbetingelser.

 

I sygdomsramte områder har mange partikler svækkede ladninger. Det bevirker, at cellernes stofskifte nedsættes. Tilførsel af ilt og næringsstoffer reduceres, og der lagres affaldsstoffer i cellerne.

 

Behandling med magnetfeltterapi påvirker cellerne og partiklerne genoplades. Blodårerne udvides af den elektromagnetiske påvirkning, gennemløbsmodstanden i årerne nedsættes og blodcirkulationen kan øges op til 400%. Dette er bevist og dokumenteret af Loma LInda sygehuset i USA. Det medfører et øget stofskifte i cellerne og en øget iltning.

 

Den øgede cirkulation fører til en mere effektiv udskilning af affaldsstoffer og reducering af kolesterol og kalkaflejring i blodkarrene. Enzymaktivitet og hormonproduktion stabiliseres, syre og base-balancen i kroppen forbedres og magnetfeltterapi beroliger det autonome nervesystem og stabiliserer de indre organers funktioner. Immunforsvaret vil fungere bedre og sygdomme (smerter) vil derfor forsvinde hurtigere.

 

Derudover virker stærke nord-magneter akut smerte-lindrende.Det er vigtigt at understrege, at det ikke er magneterne der helbreder, men de forudsætninger magneterne skaber hjælper kroppen til at helbrede sig selv.

 

Når blodet passerer under en magnet eller et magnetarmbånd, vil blodlegemerne blive positivt ladet, så de frastøder hinanden og væggene i blodårerne, som også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer (pengerulledannelse), og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen. Det bedrer ilttilførslen og modvirker blodpropper.

 

En anden form for statiske magneter er magnetindlægssåler til sko og støvler. Her har forskning blandt andet vist, at de kan hjælpe mod nervebetændelse i fødderne, men de stabiliserer hele kroppen.

 

Mange mennesker har haft glæde af at bruge en topmadras med indbyggede magneter"

 

Magnetterapi er beskrevet tilbage fra de antikke kulturer. Det gælder også Kina. I en af den mest berømte bøger fra Kina ”Shen Nong Ben Cao”, der er to tusind år gammel, er magnet behandling af ledsmerter i hele kroppen beskrevet i meget positive vendinger. Magneter betegnes som ”kærlig omsorgssten”. Det er store ord for en kineser. Det viser den store betydning, som magnet behandlingen havde for kineserne – også på det tidspunkt.

 

Jorden er der største magnetfelt tæt på os. Vi mærker det ikke i det daglige, ligesom vi ikke registrerer luften, der omgiver os hele tiden. Men vi kan ikke undvære luften ligesom vi ikke kan undvære magnetfeltet.

 

Over tid har Jordens magnetiske sydpol og nordpol nærmet sig hinanden. Det betyder, at de geomagnetiske kræfter er blevet svagere. Betonbyggeri, biler og andre af dagligdagens installationer har en afskærmende effekt overfor de geomagnetiske kræfter.

 

Magnet terapi er effektiv på følgende lidelser:

Medicinske sygdomme: bronkitis, astma, lungebetændelse, galdeblærebetændelse, sår på tolvfingertarmen, forstoppelse, for højt blodtryk, for meget fedt i blodet (hyperlipidæmi), åreforkalkning, blodpropper i hjernen, hjertelidelser, årebetændelse og blodpropper i ben, reumatiske hjertesygdomme, leddegigt, slidgigt, frossen skulder, seneskedehindebetændelse, bindevævssygdomme (autoimmune lidelser), iskias, trigeminusneuralgi, migræne, ansigtsnervelammelse, nervøs svækkelse, søvnløshed, diabetesproblemer, betændelse i prostata og urinvejsinfektion.

 

Kirurgiske sygdomme:

Forstørret prostata, cyster, åreknuder, brystbetændelse, cyster i brysterne, slidgigt og betændelse i rygsøjlens sideled (spondylose), diskusprolaps, urinvejsinfektion, nyresten, forstuvninger, genoptræning efter knoglebrud, hæmorider.

 

Gynækologiske sygdomme:

Underlivssmerter (dysmenorre), uregelmæssig menstruation, uterus fibromer og underlivsbetændelse.

 

Børnesygdomme:

Mellemørebetændelse, astmatisk bronkitis, astma, lungebetændelse, ufrivillig vandladning, diare, forstoppelse og kolik.

 

Hudlidelser:

Sår og kløe, helvedesild, eksem, nældefeber, neurodermitis, psoriasis.

 

Ører-næse-hals sygdomme:

Nervøs tinnitus, døvhed, høfeber, allergisk rhinitis, halskatar, hæshed, sår i munden og gigt i kæbeled.

 

Det er altid vigtigt at søge læge, når man føler sig syg - Magnetterapi kan anvendes som et supplement. Nedtrapning af medicin bør ske i samråd med egen læge.

 

Kort fortalt virker magnetterapi generelt i modsætning til medicin, der virker specifikt. Det gør magnetterapi meget alsidig og anvendelig.

Magnetterapi kan sammenlignes med vitaminer. Det er noget kroppen har brug for. Mangel på vitamin kan give en række lidelser og gener. På samme måde kan magnetterapi anvendes dels forebyggende og dels, når generne er opstået.